lamqta.comОвен  Склонни сте към прибързани съждения и несговорчивост, а това

...
lamqta.comОвен  Склонни сте към прибързани съждения и несговорчивост, а това
Коментари Харесай

За една зодия нещата стават нетърпими, но това е начинът да се постигне желаното

lamqta.com

Овен 
Склонни сте към прибързани съждения и несговорчивост, а това може да стане причина за съществени проблеми в персоналния Ви живот. Да се схващат с Вас ще могат смо извънредно търпеливите и отстъпчиви хора, само че и от тях ще бъдете недоволни. Опитайте се да въведете ред във финансовите си работи. Може да се занимавате с дълготрайно обмисляне на персоналния и фамилен бюджет. Денят е подобаващ за разходки, за занимания със спорт на чист въздух, и изобщо за деен отдих. Може да не се страхувате от досада – сами знаете, че на драго сърце приемате развлечения за себе си и за другари.  

 
Телец
Ако на процедура сте шеф, обичат Ви всички подчинени. Ако пък не сте, обкръжаващите Ви желаят да бъдете. Защо? Защото чудесно се справяте с работата, умеете да я организирате, запазвате успокоение и добре се отнасяте с хората. Голям човек сте, и се държите уместно. Така че, когато през днешния ден се приберете вкъщи, можете да се премиите с орден. Колкото и да е на смешка, заслужавате го!

Близнаци
Днес ужасно ще Ви се желае, да стнете някой различен, само че единствено не себе си.Много усърдно ще имитирате воин от Ваш обичан филм или книга. Какво пък - това е похвално решение и дори е потребно за развиване на личната персона, само че не би трябвало да забравяте, че Вашия обичан човек обича точно Вас, а не облика, който по незнайни аргументи сте решили да си наложите.

Рак
Специално внимание ще се наложи да отделите за обстановка в фамилията Ви. Сутринта просто ще се наложи да действате, а анализирането на резултатите и обмислянето на по-нататъшни дейности ще се наложи да оставите за вечерта. Всичко обаче е единствено суетност. Днешния ден Ви носи късмет да изясните за себе си нещо доста извънредно.. Не изпускайте този миг. През втората половина на деня ще се ползвате от изключително внимание. Събитеията, ставащи тогава с Вас ще имат незабравим, съвсем съдбовен темперамент. Има възможност да срещнете индивида, който напълно да промени Вашата орис.

Лъв
Днес, както в никакъв случай до в този момент, Ви е нужна стимулация, и ще можете да я намеряите в нови чувства, нова музика, просвета, кино, филн, а дори и храна. Новите усещания ще Ви оказват помощ да се освободите от старите мисли, и да освободите място на нови хрумвания. Затова потърсете нещо, което по-рано не се е случвало да изпитвате. Това се отнася до хора, които могат да Ви вдъхновят за нещо неизмеримо. Намерете източника на техните претекстове в постъпките, задавайки ориентировъчни въпроси. Това може да Ви поведе по напълно нов път.

Дева
Премисляйте по 10 пъти, преди да кажете нещо. Дори и най-безобидната Ви дума може да предивика засегнатост у Вашия обичан човек. Затова е по-добре да държите езика зад зъбите си. Последствията от всяка Ваша фраза са в действителност непредсказуеми. Опитайте да се изясните с жестове.

Везни
Възможни са проблеми в общуването, а най-вероятни са различията при разискване на въпроси, отнасящи се до пари и скъпи движимости. Развеждащите се съпрузи могат да се скарат вечно, в случай че тъкмо през днешния ден заговорят за подялбата на взаимно добитото имущество. Ако се каните да прекарате този ден дружно с обичания човек, посветете времето на занимания, които да са увлекателни и за двамата. Безделието, дори и да е взаимно, се отразява доста неприятно на настроението и води до нараснала нервност, дори и до настъпателност. В края на деня е допустимо главоболие, а през нощта - безсъница. 

Скорпион
Не се опитвайте да ускорявате събитията, колкото и да се желае това освен на Вас, а и на заобикалящите Ви хора. Понякога нещата стават просто нетърпими, само че това е единствения късмет да се реализира мечтаното, изключително в случай че става дума за финансови въпроси. Бъдете деликатни, в случай че се наложи да обслужвате заем, а също и със своето портмоне, и се постарайте да не губите нищо, което след известно време би могло да Ви потрябва.

Стрелец
Крайно време е да се избавите от всички тези: „ какво ще стане в случай че... ”, на които сте дали опция да Ви стопират от това, което бихте желали да извършите. Навярно ще се окажете задоволително умни, с цел да поемате единствено обмислен риск. Затова в случай че решите, че е време за бънджи-дъмпинг, за скачане с парашут, или в случай че решите да кажете на своя обичан човек, който е надалеч от Вас, че доста Ви липсва, и в случай че считате това за вярно, постъпете тъкмо по този начин. Не е допустимо да спечелите, в случай че не играете.

Козирог
Преди да се решите на каквато и да било виновна крачка, обезателно се посъветвайте със своя обичан човек. Той по своему ще направи анализ на обстановката и по едно и също време с това може да се окаже създател на много скъпи препоръки, които ще Ви бъдат от огромна изгода, когато започнете да реализирате своя проект.

Водолей
Началото на деня Ви дава обещание огромни триумфи в болшинството персонални начинания. Именно по това време си заслужава да предприемете малко пътешестване и да повторите опита за възобновяване на връзките с авторитетни хора. Значителна част от деня ще бъде отдадена на опити, внедряване на реформаторски способи и реализиране на истински дълготрайни проекти. Бъдете подготвени и за победи, и за непредвидени загуби, може и финансови. Като цяло Вашето материално състояние наподобява изцяло устойчиво, по тази причина се постарайте без потребност да не разрушавате своето благоденствие.

Риби
Звездите Ви приканват към успокоение и съдействие, вдъхновявайки всички и всеки за подписване на помирение, а и към приемане или поднасяне на извинения. Ако от дълго време чувствате потребност да прекратите пререканията сред своите близки, бъдете уверени, че можете да извършите това, даже и без да полагате старания. Тъй като Вашят знак е прочут с изключително сензитивните си антенки, Вие сте основн водач измежду всички, които биха се заели да извършват тази служба.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР